Hm, undra om man vågar säga att Flamma har gått ur sin flamsperiod? Hon har iaf skärpt till sig i lydnadsträningen efter tävlingen. Hon kan jobba redan från start och behöver inte längre 1 timmes uppvärming för att kunna lyssna. 5 minuters uppvärming och sedan går hon oavsett moment.

Snälla Camilla såg problemet i krypet och kom med ideér så nu går vi framåt igen :). Hon har fin teknik och börjar förstå på RIKTIGT att det finns en position som ska följas också. Hon trampar in fint i vinklar och det är kul att den träningen gett resultat. Birgitta var så snäll och hjälpte oss idag med spårupptagsträning så nu har vi lite att jobba på. Förhoppningsvis så tar hon spåret bättre då vi jobbat in det här och går ner bättre med nosen i backen. Lite driv önskas också i linan :).

Ingen fick uppflytt från lägre på söndagens tävling vilket innebär att det lär vara hårt tryck till tävlingen i Lidingö :(. Bara hoppas vi kommer med.

Om någon har ett bra tips på en GPS som har kartor över skog och mark skulle jag vara tacksam. Tycks inte vara helt enkelt att hitta en kartor till ett vettigt pris :(.